Over mij

Ik, Judith Rijnsburger (1978) ben Juudjepluutje begonnen.

Creatief bezig zijn hoort bij mij en ik heb het van huis uit meegekregen. Na mijn middelbare school ben ik dan ook de opleiding Mode & Kleding gaan doen. Een creatieve opleiding waar ik veel plezier nog meer van het vak heb kunnen leren.
Na mijn opleiding ben ik gaan werken en is het creatieve op de achtergrond geraakt. Tot ik na jaren werken het creatieve handwerken begon te missen.

Op mijn trouwdag droeg ik geen witte lange jurk, maar rood met roze en van ruwe zijde. Een geweldige jurk, maar niet één die je dagelijks draagt. Ik ben dat model toen min of meer na gaan maken en had direct de smaak weer te pakken.
Omdat ik zelf ook niet de perfecte confectiemaat heb (wie heeft dat nu wel) kan ik wel goed zittende kleding voor mijzelf maken. Maar ik gun het jou ook!

Naast het maken van kleding vind ik het erg belangrijk om een bewuste keuze te maken voor kleding. Zo gebruik ik eigenlijk alleen biologische stoffen. Maak ik van oude kleding, deken of andere stoffen, tassen en hoesjes voor van alles als cadeau voor jou of om weg te geven.

Ik vind het heerlijk om iets bijzonders en unieks voor je te maken en jou gelukkig en stralend te zien in dat jurkje of kledingstuk wat speciaal voor jou gemaakt is.

Met mijn creativiteit gun ik jou ook veel plezier!