Doen wat je bij je past!

Iedereen kent het denk ik wel.
Op een bepaald moment kom je op een punt dat het niet meer lekker gaat. Het stroomt niet meer zoals dat voorheen wel deed. En hier bedoel ik mee je werk. Het is wel leuk, maar toch een beetje anders dan je van te voren had gedacht. En ergens knaagt er iets, het dwingt een beetje.

Dat had ik dus de afgelopen tijd. En nu is het tijd om het boeltje weer op te pakken of eigenlijk….aan te pakken. Hup, de energie er weer in stoppen, dan gaat het wel stromen en loopt het straks allemaal weer.
Zoals je ziet, de website is aan het veranderen, het aanbod zal ook een beetje veranderen.

Waarom? Omdat ik nu ga doen wat bij mij gewoon past. Zie je mij, dan zie je ook Juudjepluutje, voor zover dat kan. Want niet alles wat ik maak, pas ik zelf aan of kun je aantrekken ­čśë
Dat was alvast een tipje van de sluier.

Hou dus de komende tijd de website en Social Media in de gaten, dan zie je langzaamaan alles ontstaan!

Tot snel! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *