Geweldige jas voor het voor- of najaar!

Is jouw winterjas te warm aan het worden? Maar je zomerjas nog te koud. Of van het najaar andersom. Dan is deze tussenjas, zo noem ik het maar, een geweldige oplossing!

Ik liep laatst op een stoffenmarkt en zag deze stof, heerlijk warm leek mij dat. Naast mij stonden een twee zussen met hun moeder. Een van hun had een geweldige jas/vest aan. En direct had ik een idee wat ik van deze geweldige stof wilde maken.

Het resultaat is anders geworden dan dat ik in gedachte had, maar eigenlijk is deze zoveel meer leuker en past perfect bij mij. Blij dat ik gaandeweg het proces toch mijn idee een beetje aangepast heb. De jas heb ik zodoende ook gevoerd in een super vrolijke polkadot.

 

 

Omdat deze jas zo super is geworden en ik jullie allemaal zo een heerlijke jas gun ben ik voor deze keer zelf op de foto gegaan. Het was eigenlijk wel heel erg leuk om zelf mijn kleding te laten fotograferen. Het zoek

 

en naar een handige plek met voldoende licht was nog wel even een uitdaging. Maar ik ben zeker tevreden met het resultaat.
Dit ben ik van plan om zeker vaker te gaan doen.

Mocht jij interesse hebben, dan kan ik uiteraard zo geweldige jas ook zeker voor jou maken. Neem dan even contact met mij via deze link

Hou de berichten op Social Media in de gaten in welke kleuren jij deze jas ook kan bestellen!

Ik hou jullie verder op de hoogte van wat ik de komende tijd aan het maken ben! En daarnaast heb ik nog andere plannen, maar dat hou ik voorlopig nog even voor mij.

Jullie komen het allemaal te weten als de tijd daar rijp voor is. Tot die tijd ben ik nog hard achter de schermen bezig voor een mooi eind resulaat!

[foogallery id=”1559″]

2 reacties op “Geweldige jas voor het voor- of najaar!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *