NAAILESSEN

NAAILESSEN

Naailessen suf?! Helemaal niet! Met een klein groepje ga je zelf tijdens de les aan de slag met wat jij wilt maken en leren. Er zitten hooguit 3 andere bij, die ook aan de slag gaan met hun eigen project. Zo leer je van elkaar, zie je wat anderen maken en is er altijd tijd voor een goed gesprek en gezelligheid.

Op dit avonden ben je er echt even uit en zelf ongestoord bezig.

Je kunt altijd instromen en bewandeld je eigen leerweg in het maken van jouw project. Tijdens deze lessen leer je hoe je patronen uit de bladen moet overnemen, maten nemen, stof knippen en het kledingstuk of project wat je gaat maken in elkaar moet zetten. Dit alles doe je onder begeleiding van mij en het groepje zal niet groter zijn dan 4 personen. Zo krijg je voldoende aandacht en kun je ook leren van elkaar.

Heb jij een paar collega’s, vriendinnen of buren met wie je het samen wilt doen op een andere avond of dag. Helemaal leuk en zeker geen probleem.  Neem dan contact met mij op.

reacties van cursisten

Judith haar lessen zijn altijd een rustpuntje in mijn week en ik kom er elke keer weer blij en enthousiast vandaan. Judith sluit erg goed aan bij de manier waarop jij wilt leren en wat je wilt gaan leren, je kunt hier je eigen weg in kiezen dit vind ik heel prettig.
Ik koos vaak een moeilijk project waarin dan allerlei onderdelen zaten die ik nog moest leren. Thuis vermeed ik dit soort projecten maar door Judith’s uitleg en begeleiding kreeg ik het uiteindelijk voor elkaar waardoor ik het later ook zelf kon gaan doen!
Marleen
2020
Voordat ik lessen bij Judith ging volgen had ik nog geen enkele ervaring met het gebruiken van een naaimachine. De lessen van Judith ervaar ik als heel prettig. Het is vooral leren door te doen. In het begin vond ik het erg fijn dat ik kleine projectjes kon maken, zo kwam ik na iedere les trots met een eindresultaat thuis. Ik ben begonnen met een mandje, na enkele lessen een T-shirt. Nu zoek ik uit naai tijdschriften wat ik leuk vind. Judith begeleid mij in het proces en helpt mij met het aanpassen van het patroon, zodat het eindresultaat ook de juiste pasvorm heeft..
Loes
nov. 2020

kosten

Ik werk met strippenkaarten. Wanneer je bij mij op les komt, mag je natuurlijk eerst een proefles meedraaien om te kijken of het wat voor je is. Deze les kost €15,00, waarom? Omdat ik je de eerste les al zeker wel wat leer en veel tijd aan je besteed.

Mocht je besluiten om gezellig aan te sluiten, koop je bij mij een ‘strippenkaart’ De kosten voor 5 lessen €87,50 voor 8 €132,00 en voor 10 lessen betaal je €150,00. Deze zijn maximaal een jaar geldig.

Dus kun je een keer niet, dan meld je je tijdig af en kost het je niets. Hoe fijn is dat! 

 

dagen en tijden

De lessen zijn op donderdagavond in de even weken van 20:00 tot 21:30. Deze lopen door tot en met eind juni 2020.

En ik probeer zo snel mogelijk een groep te maken op woensdagavond in de oneven weken van 20:00 tot 21:30 uur.
Daar is nog plek vrij, geef je dus op!

Vakanties

Tijdens de schoolvakanties gaan in overleg de lessen wel of niet door.
En na juni hou ik in overleg even een zomerstop maar in september ga ik gewoon weer verder gaan.
De vakanties zijn:
-Voorjaarsvakantie: 24 februari – 1 maart
-Meivakantie: 27 april – 10 mei
-Zomervakantie 20 juli – 30 augustus
-Herfstvakantie: 19 – 25 oktober
-Kerstvakantie: 19 december – 3 januari 2021

In overleg zullen de lessen tijdens de vakanties wel of niet doorgaan.

Nog geen ervaring, maar wel willen leren?
En ook niet vast zitten aan zoveel lessen?

Maar wil je wel een avondje voor jezelf te hebben? Maar 2 uur ergens mee bezig te zijn en je resultaat direct mee naar huis te nemen?

Je gaat dan 4 avonden lekker aan de slag en daarvoor hoef je niets aan te schaffen!

Neem contact met mij op

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Juudjepluutje

  Griede 41
  2451ZC Leimuiden


  E: info@juudjepluutje.nl
  T: +31(0)6 220.606.32