Vakantietijd!

Vakantietijd!

Ooh wat een geweldig weer hebben we weer! Echt genieten van het zonnetje, de bloemen en planten die als een gek de grond uit schieten.

Doet jou dat ook zo verlangen naar op vakantie gaan?

Ik vind die tijd heerlijk! Maar ik ben dan ook wel iemand niet zich niet zo heel erg druk maakt over wat moet ik mee of aan en dit moet nog gedaan worden in huis enzo. Opruimen komt daarna wel weer, dan heb ik daar weer genoeg energie voor. ­čśë Ik heb wel eens ergens gelezen dat je juist je huis niet op en top opgeruimd achter moet laten, dit valt op bij eventuele oplettende inbrekers. Gelukkig ben ik en opgeruimde sloddervos (het is dus nooit echt een bende) dus maak ik mij niet extra druk om dat soort dingen.

Maar wat ik wel heel handig vind is een beetje orde in mijn vakantietas! Ik hou er absoluut niet van dat alles maar zo door mijn hele tas heen slingert. Zeker nu je tegenwoordig toch aardig wat snoertjes en koptelefoons mee zeult van alle apparaten.

En toch zijn het dingen die mijn vakantie aangenamer maken, dus thuis laten is geen optie. En omdat ik de komende maanden wellicht wat vaker buiten de deur te vinden ben, moest ik hier toch iets op kunnen verzinnen.

Dus aan de slag gegaan met meten, bedenken en starten, aanpassen en verder gaan.

En uiteindelijk erg tevreden over het eindresultaat en multifunctioneel!! Hoes voor de iPad, toetsenbord, snoertjes en oortjes. Maar uiteraard zijn alle etuitjes ook voor andere dingen te gebruiken.

Ook heb ik de binnenkant allemaal van waterafstotende stof gemaakt. Wel zo handig om je spullen nog een beetje te beschermen. Of wanneer je er zonnebrand of dergelijk in doet, dat wanneer het gaat lekken goed schoon kan maken.

Uiteraard kan zowel de binnen als de buitenkant in verschillende leuke stoffen gemaakt worden.

[foogallery id=”1545″]

Ben jij nou helemaal enthousiast geworden en heb je interesse in zo een handig multifunctionele etui, neem dan even contact met mij op via de contactpagina

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *